Lisää aiheesta...

Kiinalainen teknologiapuisto tulossa Suomeen

08.05.2012

Espoon Otaniemeen perustettava teknologiapuisto auttaisi kiinalaisia yrityksiä käynnistämään liiketoimintaa ja tutkimusyhteistyötä Suomessa.

(Kauppalehti) – Finpron hallinnoima FinChi-innovaatiokeskus, China-Finland Golden Bridge ja Pekingin Zhongguancun ZPark-ohjelmistokehityspuisto ovat solmineet aiesopimuksen yhteistyöstä.

Yhteistyön tavoitteena on perustaa kiinalainen tiede- ja teknologiapuisto Espoon Otaniemeen ja laajentaa vastavuoroisesti FinChin toimintaa Pekingiin.

– Tarkoituksena on lisätä Suomen ja Kiinan välistä tiede- ja teknologiayhteistyötä. Tavoitteena on laajentaa FinChi-innovaatiokeskuksen toimintaa Pekingiin ja perustaa Suomeen uusi kiinalainen tiede- ja teknologiapuisto, kertoo Finpron toimitusjohtaja Kari Häyrinen.

– Otaniemeen Espooseen suunniteltu ZPark-ohjelmistokehityspuisto auttaisi kiinalaisia yrityksiä käynnistämään liiketoimintaa ja tutkimusyhteistyötä Suomessa. Kiinalaiset yritykset pystyisivät perustamaan Suomeen helpommin esimerkiksi tutkimus- ja kehitysyksiköitä ja palkkaamaan suomalaisia osaajia, kertoo China-Finland Golden Bridgen toimitusjohtaja Marko Vänskä.

Lähde: Kauppalehti / Paul Öhrnberg

Lue koko tiedote: http://www.kauppalehti.fi/

Lue lisää

Tervetuloa luomaan liiketoimintasuhteita kiinalaisten yritysten kanssa – Business Forum 12.4.2016

Aika: 12.4.2016 klo 13-16 Paikka: Technopolis, kokoushuone Finlandia, Teknobulevardi 3-5, Vantaa Tervetuloa matchmaking–tapahtumaan solmimaan liiketoimintasuhteita ja verkostoitumaan kiinalaisten …

Kutsu yrityksille Kiinaan Jinanin kaupunkiin 14.-15.1.2016

Kiinnostavatko Kiinan markkinat? Lähde mukaan Business Forum -tapahtumaan Kiinaan Jinanin kaupunkiin. Tapahtuman uusi ajankohta on  …

Asqellan turvatarkastusinnovaatio keräsi miljoonatuen Aasiasta

Sisäiset varkaudet aiheuttavat suuren osan vähittäiskaupan hävikistä. Mutta eivät kauaa, jos teknologiayritys Asqellalta kysytään. Vuodesta …