Lisää aiheesta...

Kiinalainen teknologiapuisto tulossa Suomeen

08.05.2012

Espoon Otaniemeen perustettava teknologiapuisto auttaisi kiinalaisia yrityksiä käynnistämään liiketoimintaa ja tutkimusyhteistyötä Suomessa.

(Kauppalehti) – Finpron hallinnoima FinChi-innovaatiokeskus, China-Finland Golden Bridge ja Pekingin Zhongguancun ZPark-ohjelmistokehityspuisto ovat solmineet aiesopimuksen yhteistyöstä.

Yhteistyön tavoitteena on perustaa kiinalainen tiede- ja teknologiapuisto Espoon Otaniemeen ja laajentaa vastavuoroisesti FinChin toimintaa Pekingiin.

– Tarkoituksena on lisätä Suomen ja Kiinan välistä tiede- ja teknologiayhteistyötä. Tavoitteena on laajentaa FinChi-innovaatiokeskuksen toimintaa Pekingiin ja perustaa Suomeen uusi kiinalainen tiede- ja teknologiapuisto, kertoo Finpron toimitusjohtaja Kari Häyrinen.

– Otaniemeen Espooseen suunniteltu ZPark-ohjelmistokehityspuisto auttaisi kiinalaisia yrityksiä käynnistämään liiketoimintaa ja tutkimusyhteistyötä Suomessa. Kiinalaiset yritykset pystyisivät perustamaan Suomeen helpommin esimerkiksi tutkimus- ja kehitysyksiköitä ja palkkaamaan suomalaisia osaajia, kertoo China-Finland Golden Bridgen toimitusjohtaja Marko Vänskä.

Lähde: Kauppalehti / Paul Öhrnberg

Lue koko tiedote: http://www.kauppalehti.fi/

Lue lisää

Ziqi Zhu tuo suomalaiset ja kiinalaiset yritykset yhteen

Mies nimeltä Ziqi Zhu on pyörittänyt kahden vuoden ajan Espoon Otaniemessä sijaitsevaa, kiinalaista Zhongguancun Science …

Progman yhdistää voimat Glodonin kanssa ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ja Euroopassa

Tiedote – Progman on yhdistänyt voimansa Kiinan johtavan rakennusohjelmistojen kehittäjän Glodonin kanssa. Torstaina 27.3. päivätyllä …

Kiinalaisinvestointeja saadaan Suomeen entistä enemmän

Greater Helsinki Promotionin Kiina-toiminnoista jo yli kahden vuoden ajan vastanneella GHP:n tytäryhtiöllä Golden Bridgellä riittää …